- Bestseller
- Nowość
Polewa zastygająca czekolada 1 kg
Polewa zastygająca czekolada 1 kg
Indeks: 0052
Opis produktu
Polewa zastygająca o smaku czekoladowym
Dzięki zastosowaniu najnowocześniejszych urządzeń do produkcji polew i czekolady uzyskaliśmy polewy o doskonałej konsystencji i w wyśmienitych smakach - stosowane do ozdabiania lodów cienką, chrupiącą warstwą.
Składniki: tłuszcz kokosowy, cukier, preparat serwatkowo-tłuszczowy, olej kokosowy, serwatka ( z MLEKA), koncentrat białek MLEKA, MLEKO pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromaty (zawiera MLEKO). Może zawierać orzechy, orzeszki arachidowe, gluten, jaja.
Sposób przyrządzenia: Zastygłą polewę należy stopniowo rozpuszczać w bemarze do temp. max. 44 C. Należy nie przekraczać temperatury 44 stopni Celsjusza. W momencie przegrzania polewa traci swoje właściwości. W celu łatwego wyjęcia polewy z wiaderka zaleca się włożyć pojemnik do lodówki na ok. 1 godzinę. Schłodzona polewa łatwo odchodzi od ścianek opakowania.
Przechowywanie: przechowywać w oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem słonecznym. Po podgrzaniu i uzyskaniu temp. 44 st. C w bemarze przechowywać max 12 godzin.
Opakowanie: 1 kg